Flødehorn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 16 stk.
Ingredienser:
  Dej:
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
40 gram Gær, frisk
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
40 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
35 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
Perlesukker/Tesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 15048 (3582 kcal)
KJ pr. stk. 940 (223 kcal)
Vægt ialt 1000 gram
Vægt pr. stk. 62 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1504 KJ (358 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 20.7 gram
Kulhydrat 37.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)