Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Trøffelfarseret dådyrmedaillon

Trøffelfarseret dådyrmedaillon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2200 g.dådyr ryg
300 g.dådyr småkød
4 æg
5 dl.fløde
10 g.trøfler
500 g.rødløg
2 dl.eddike
100 g.sukker
400 g.rosenkål
1 bundt.persille
50 g.smør
100 g.hvedemel
1 bundtfrisk rosmarin
1 Carlsberg Porter
1 l.mørk fond
8 bagekartofler
100 g.Mozarella ost
 salt
 peber
 olie
 
Opskrift:
Skær fileten fra ryggen. Behold ribbenene på selve fileten. Brug mørbraden.BR>
FARS:
blend de 300 gram kød med salt, peber, hele æg, fløde og lidt trøffel. Skær en lomme i fileten og put farsen ind i kødet ved hjælp af en sprøjtepose. Grilles eller brunes på pande og steges færdig i varm ovn – ca. 210 grader i ca. 15 min.

Sauce:
Lav en opbagning af smør og mel, tilsæt mørk fond og lad det koge ind. Smag den til med porter og rosmarin.

Skær rødløgene i både og svits dem på en pande og tilsæt rødvinseddike og sukker. Damp rosenkålene i vand med hakket persille og smør.

Bagekartoflerne skrælles og stikkes ud med et noisette-jern. Kartoffelkuglerne brunes af på pande, sættes i ovn i små skåle, strø ost hen over inden gratineringen.

Anretning:
Læg rødløgene på midten af tallerkenen, placér kødet oven på, rosenkålsblandingen lægges pænt omkring kødet. Kartoflerne serveres ved siden af sammen med saucen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8185 gange,
og udskrevet 151 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu