Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fuldkornsflutes

Fuldkornsflutes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 3 stk.
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Flutes

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fuldkornsflutes, billede 4 Fuldkornsflutes, billede 1 Fuldkornsflutes, billede 2 Fuldkornsflutes, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær
1 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

200 gram Fuldkornshvedemel
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Kærnemælk og gær røres sammen. De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning i ca. 1 time.

Dejen slåes ned og deles i 3 dele, der hver udrulles til en pølse. Efterhæver på pladen i ca. 30 min.

Flutene ridses og pensles med vand. Drysses evt. med fuldkornsmel.

Bagetid ca. 15 min. ved 225 grader C. alm. ovn på midterste ribbe.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (23 stemmer)

Opskriften er vist 107204 gange,
og udskrevet 3858 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 8679 (2066 kcal)
KJ pr. stk. 2893 (688 kcal)
Vægt ialt 865 gram
Vægt pr. stk. 288 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1003 KJ (238 kcal)
Protein 7.3 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 42.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Freja  -  2014-09-12 15:25:25
De smager rigtig godt og lavede dem i hjemmekunskab

Ann Andersen  -  2012-04-18 17:03:49
Jeg brugte græsk youghurt 2% og minimælk i stedet for kærnemælk, samt tilføjede jeg 4 kornsblanding. Brugte ca 1 tsk salt og det var rigeligt.delte i 6 portioner Bagte i 10 min i varmluft.

Helle Brender  -  2012-01-10 14:48:59
Saltmængden er for stor, mængden af groft mel er på en eller anden måde også for meget. Salt ændres til tsk og groft mel nedsættes til 125 g. Når man har blandet kærnemælk og gær tilsættes salt samt det grove mel. Lad det stå 10 minutter inden resten til sættes, så det kan suge lidt af væsken.

Lise Heimann  -  2011-03-14 16:46:05
De smager super godt. Ville dog hellere pensle med æg da de bliver mere lækre i smagen :)

Asp  -  2009-01-13 15:08:31
Rigtige gode flutes. Jeg kom 1½dl skummetmælk og 1½ dl A38 0,5% i, i stedet for kærnemælk. Delte dejen i 6 og bagte mindre flutes, så er de lettere at fryse ned og tage op til et enkelt måltid.