Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Norsk hyttebrød

Norsk hyttebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 2 stk.
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Norge

NorgeIndsendt :



Ingredienser:
50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
7 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
75 gram Gær
2 dl. Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
250 gram Fuldkornshvedemel
500 gram Sigtemel
450 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pensling
2 spsk. Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Drys
Fuldkornshvedemel
   
Opskrift:
Margarinen smeltes, mælken tilsættes, gæren udrøres heri. Sirup, slat, fuldkornshvedemel, sigtebrødsmel og hvedemel tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. ½ time. Dejen slåes ned og formes til 2 brød. Efterhæver på pladen ca. ½ time.

Sirup og vand blandes. Brødene pensles og drysses med fuldkornshvedemel.

Bagetid ca. 35 minutter ved 200 grader.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (9 stemmer)

Opskriften er vist 13147 gange,
og udskrevet 305 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 25478 (6066 kcal)
KJ pr. stk. 12739 (3033 kcal)
Vægt ialt 2392 gram
Vægt pr. stk. 1196 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1065 KJ (253 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 49.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu