Norsk hyttebrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 2 stk.
Ingredienser:
50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
7 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
75 gram Gær, frisk
2 dl. Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
250 gram Fuldkornshvedemel
500 gram Sigtemel
450 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pensling
2 spsk. Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Drys
Fuldkornshvedemel
   
Energi:
KJ total 25478 (6066 kcal)
KJ pr. stk. 12739 (3033 kcal)
Vægt ialt 2392 gram
Vægt pr. stk. 1196 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1065 KJ (253 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 49.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)