Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Langtidsbearbejdet pizzadej

Langtidsbearbejdet pizzadej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
 Dej:
550 g.mel
15 g.gær
3 tsk.salt
4 dl.lunkent vand
1 spsk.olivenolie
2 tsk.sukker
 
Opskrift:
Rør gæren ud i 1 dl. lunkent vand.

Sigt melet i en røreskål og lav et hul i midten til salt, sukker, olivenolie samt den opløste gær

Slå dejen godt sammen med hænderne og tilsæt gradvist resten af vandet, indtil der opnås en fast og let klæbrig dej. Tag de op og ælt den færdig på et meldrysset bord og tilsæt resten af melet. Gem en smule mel til at drysse bordet og dejen med. Fold dejen dobbelt og arbejd fra midten ud mod siderne. Efter et par minutter optager dejen ikke mere mel. Fortsæt æltningen i ca 20 minutter. Lad derefter dejen hæve et varmt sted i 2 timer. Dæk skålen til med et fugtigt viskestykke. Efter 2 timer er dejen hævet til dobbelt størrelse.

Forvarm ovnen til 200 grader.

Del dejen i to og rul den ud med en kagerulle på et meldrysset bord. Vend af og til dejen. Den udrullede dej skal være ca 5 mm. tyk. Beklæd formen og skær det overskydende dej fra.

Fordel fyldet på pizzabunden. Bages i ca. 12 minutter til dejen er sprød og gylden.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pizzadej

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (62 stemmer)

Opskriften er vist 22155 gange,
og udskrevet 402 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Marie  -  0000-00-00 00:00:00
ved ikke om det bare er mig, men synes dejen er meget hård at ælte

Henrik  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad er fordelen/udbyttet ved at forarbejde dejen i hele 20 minutter?

Anna  -  0000-00-00 00:00:00
go' pizzabund!