Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Goulash

Goulash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Goulash, billede 4 Goulash, billede 1 Goulash, billede 2 Goulash, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 løg
2 spsk.Olie
500 g.skært oksekød
1-2 spsk.Hvedemel
 salt
 peber
4-6 tsk.Paprika
4 gulerødder
2 ds.Flåede tomater
400 g.champignoner
 
Opskrift:
Hak løget og svits det i olien i en gryde. vend kødet i melet og brun det herefter i gryden. Tilsæt krydderier. Skræl gulerødderne og og skær dem i tynde skiver. Tilsæt flåede tomater og gulerødder og lad retter små koge i 45 min.

Rens og skær champigonoer i skiver. Tilsæt champignoner og kog retten yderligere 15 min.

Smag til. Jævn evt. retten med maizena, hvis sovsen er for tynd.

Tilbehør:
ris eller kartoffelmos, dampede grønsager og brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (49 stemmer)

Opskriften er vist 72056 gange,
og udskrevet 2779 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

J Aa  -  2017-02-27 17:28:58
Er rigtig god med pudset lammekød og kan tåle en portion porter!

  -  2016-01-17 13:49:40
Lav mel jævning til sidst så spiller den her opskrift max mums siger jeg bare

mikkel  -  2013-03-03 20:07:15
Enig, melet på kødet gør det næsten umuligt ikke at brænde det på... Men det gør ikke så meget at droppe melet... Jævning til sidst bliver dog nok vigtigere så...

camillamou  -  2009-03-29 16:59:24
Jeg synes ikke mit resultat er blevet særlig godt... har fulgt opskriften til punkt og prikke men hvis der ikke røres konstant så brænder det på og melet på kødet gør det endnu værre... så mit resultat blev en sovs der smagte brændt og træls.. øv...