Ovnbagt aubergine

Ovnbagt aubergine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 småaubergin(er)
2 løg
2 spsk.majsolie
400 g.oksekød, 15 % fedt
1 rød(e) peberfrugt(er)
2 tsk.tomatpuré
2 tsk.tørret oregano
200 g.champignon
1 bdt.frisk persille
2 dl.vand
 salt
 friskkværnet peber
200 g.mozzarella 30+
 
Opskrift:
Auberginerne deles på langs og kødet skæres ud. Auberginekødet skæres i tern. Løg hakkes fint og sauteres gyldenbrun i gryden. Oksekød, peberfrugt skåret i tern, tomatpuré, oregano, kvarte champignon, hakket persille og auberginekød i tern steges med. Derpå hældes 1 dl vand og det sammekogte tilsmages med salt og peber. Lad retten koge ved svag varme 10 min. De udhulede auberginer fyldes med kødsaucen, drysses med revet mozzarella og bages i ovn ved 180 º i ca. 15 min.





karakterer:
Opskriften er vist 30248 gange,
og udskrevet 567 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu