Okseruller i tomatsauce

Okseruller i tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.okseinderlår delt i 4 tynde skiver
 salt
 peber
4 skiverlufttørret skinke
60 g.provolone ost skåret i tynde skiver
2 spsk.rosiner
2 spsk.pinjekerner
2 fedhakket hvidløg
4 tsk.olivenolie
1 hakket løg
16 spsk.tør rødvin
4 storeflåede tomater
4 tsk.hakket persille
 basilikumblade
 
 
Opskrift:
Bank kødet ud med en kødhammer og krydr med salt og peber. Læg skinke, ost, rosiner, pinjekerner og hvidløg på kødet og rul det sammen. Bind kødrullen med bomuldssnor og brun rullen i olivenolie på en pande. Hold kødet varmt og brun løget på panden. Kom rødvin og hakket tomat ved, læg kødrullerne i og lad det simre ca. 30 min. for svag varme og under låg. Skær rullerne i skiver, anret på tomatsauce og drys med persille og basilikumblade.

Serveres med Pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 15930 gange,
og udskrevet 341 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu