Okseruller med stærkt fyld

Okseruller med stærkt fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 skiveroksekød uden ben, fx inderlår
1 tsk.salt
1 knsp.cayennepeber
8 små skiver røget skinke
1 hakket løg
2 hakkede ansjosfileter
1 spsk.sennep
2 spsk.smør
2.5 dl.bouillon
1.5 dl.tomatjuice
2 Peberkorn, sorte
1 spsk.hvedemel
0.5 dl.vand
1 dl.piskefløde
1 løg i skiver
 
Opskrift:
Læg kødskiverne på et skærebræt og krydr dem på den ene side med salt og cayennepeber. Læg en skive røget skinke på hver kødskive.

Bland hakket løg, hakket ansjoser og sennep. Fordel blandingen på kødskiverne og rul dem sammen. Hold hver rulle sammen med en tandstik.

Varm fedtstoffet og brun rullerne hele vejen rundt. Tilsæt derefter bouillon og tomatjuice og kom peberkornene i. Eftersteg under låg i ca. 50 minutter eller til kødet er mørt.

Tag rullerne op og fjern tandstikkerne. Læg dem på et serveringsfad og hold dem varme.

Jævn skyen med hvedemel udrørt i lidt vand. Spæd med fløden og smag eventuelt til med lidt sherry. Hæld saucen over rullerne og pynt med løgringe.

Serveres med Kartoffelmos og kogte grøntsager.





karakterer:
Opskriften er vist 13069 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu