Pizza Napoli (Pizza alla Napolitana)

Pizza Napoli (Pizza alla Napolitana), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Dej
150 g.mel
15 g.gær
1 dl.vand
0.25 tsk.salt
 
 Fyld:.
1 ds.hakkede tomater med hvidløg/oregano /basilikum
1 ds.ansjos
8-10 grønne oliven
5-6 skiverost port salute
 
Opskrift:
Opløs gæren i det lunkne vand, Bland mel og salt og bland det langsomt i, ælt det hele godt sammen, Dejen skal føles glat og smidig (brug eventuelt mere vand), Stilles til hævning ½ time. Rul nu dejen ud på et melet bord, til ½-1 cm. tykkelse, smør en lille bradepande med olie og læg dejen her i, den skal helst gå lidt op af siderne. Pensel dejen med olie. Læg dit fyld på, og gi den eventuelt et drys oregano, stænk med et par dråber olie. Bag pizzaen ved 225 g i ca. 20-25 min. Pizzaen skal være gylden. Serveres direkte fra ovnen, kan virke kedelig hvis den bliver kold.


karakterer:
Opskriften er vist 12377 gange,
og udskrevet 155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu