Pizza Napoli (Pizza alla Napolitana)
Hovedingrediens : - Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red: |
|
|
Opløs gæren i det lunkne vand,
Bland mel og salt og bland det langsomt i, ælt det hele godt sammen,
Dejen skal føles glat og smidig (brug eventuelt mere vand),
Stilles til hævning ½ time.
Rul nu dejen ud på et melet bord, til ½-1 cm. tykkelse, smør en lille bradepande med olie og læg dejen her i, den skal helst gå lidt op af siderne.
Pensel dejen med olie.
Læg dit fyld på, og gi den eventuelt et drys oregano, stænk med et par dråber olie.
Bag pizzaen ved 225 g i ca. 20-25 min.
Pizzaen skal være gylden.
Serveres direkte fra ovnen, kan virke kedelig hvis den bliver kold.
|
|
Opskriften er vist 12377 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne