Pizza Napoli (Pizza alla Napolitana)

Pizza Napoli (Pizza alla Napolitana), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Dej
150 g.mel
15 g.gær
1 dl.vand
0.25 tsk.salt
 
 Fyld:.
1 ds.hakkede tomater med hvidløg/oregano /basilikum
1 ds.ansjos
8-10 grønne oliven
5-6 skiverost port salute
 
Opskrift:
Opløs gæren i det lunkne vand, Bland mel og salt og bland det langsomt i , ælt det hele godt sammen , Dejen skal føles glat og smidig (brug eventuelt mere vand) , Stilles til hævning ½ time. Rul nu dejen ud på et melet bord , til ½-1 cm. tykkelse, smør en lille bradepande med olie og læg dejen her i , den skal helst gå lidt op af siderne. Pensel dejen med olie . Læg dit fyld på , og gi den eventuelt et drys oregano , stænk med et par dråber olie. Bag pizzaen ved 225 g i ca. 20-25 min. Pizzaen skal være gylden . Serveres direkte fra ovnen, kan virke kedelig hvis den bliver kold.


karakterer:
Opskriften er vist 12065 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu