Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sennepsmørbrad

Sennepsmørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.svinemørbrad
25 g.margarine
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.peber
1.5 dl.bouillon
1-2 spsk.fransk sød dijonsennep
1.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Skær sener og hinder af mørbraden. Brun den gyldent i margarine i en gryde. Drys salt og peber over. Tilsæt bouillon og sennep og lad retten stege ved svag varme ca. 15 minutter. Hæld piskefløde ved og steg videre i 5 minutter. Tag mørbraden op og skær den i passende stykker og anret dem i et fad. Smag saucen til og hæld den over kødet.

Serveres med løse ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 20413 gange,
og udskrevet 469 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

jesper  -  2009-08-09 19:36:28
super super den er rigtig god og et hit i vores lille farmilie