Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fedtfattig pizza

Fedtfattig pizza, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fedtfattig pizza, billede 4 Fedtfattig pizza, billede 1 Fedtfattig pizza, billede 2 Fedtfattig pizza, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
15 gram Gær
1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
100 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
6 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
150 gram Revet ost, mozzarella 10% Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Opløs gæren i væsken, tilsæt mel og lad dejen hæve ½- 1 time. Rul dejen ud, så den passer på en bageplade.

Svits oksekødet på en slip-let-pande uden brug af fedtstof og fordel så kødet på pizzabunden . Skær tomaterne i skiver og læg dem ud over kødet og kryder med salt. Drys mozzarella over.

Pizzaen bages 15-20 minutter ved 225 grader C. alm. ovn på nederste eller 2 nederste rille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (180 stemmer)

Opskriften er vist 124251 gange,
og udskrevet 2984 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 5765 (1372 kcal)
KJ pr. Pers. 2882 (686 kcal)
Vægt ialt 1217 gram
Vægt pr. Pers. 608 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 473 KJ (112 kcal)
Protein 7.5 gram
Fedt 2.4 gram
Kulhydrat 15.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

trier  -  2012-11-04 20:50:14
lyder rigtig lækker men hvordan kan den være sund når der er hvedemel i?:-)

julie  -  2012-06-12 10:57:59
Man kan sagtens tabe sig selv om det hvedemel man skal også have fedt. og har lavet denne pizza og den smagte godt puttede lig organo i dejen

Har ikke lavet den :)  -  2010-01-19 17:05:56
Men kunne man bytte tomaterne ud med peperronier?

mig  -  2009-10-28 08:57:57
Pizzaen er rigtig god men vi bruger i fremtiden; Tomatpure til at smøre på bunden. drysses med oregano, og 400 g oksekød og 4 løg i ringe. Den fylder mere og bliver suveren!

Henriette  -  2009-09-29 08:34:56
Hvis man bruger halvt af en grov mel, putter revet gulerødder og rød peber i stykker på, bliver den bare rigtig god, og der er nok til i hvert fald fire mand og måske lige lidt til fryseren:)

Sara  -  2009-09-15 19:45:47
Katrine: Det der gør pizzaen usund er hvedemelen. Gør som Jytte og brug ½ grovmel, det hjælper på det. :)

Kamille  -  2009-09-09 15:24:13
Katrine: Det, der feder er kalorierne. Der er rigtig meget energi i hvedemel, især ift. hvor meget det mætter, så selvom denne opskrift måske kan betegnes som værende fedtfattig, så er den ikke slankende.

Kenneth  -  2009-05-04 22:50:30
Syntes bunden er noget tør i det, og pizzaen i sig selv er ikke særlig spænnende eller smagsrig desværre...

Den normale pizzaelsker  -  2009-04-27 14:19:16
Jeg syntes den var tør og kedelig, forstår ikke at det er den bedste pizza du har bagt længe, så må dem du plejer at bage virkelig være ringe. Der skal bestemt laves en tomatsauce i bunden eller noget. Også undlad de store tomater på toppen, hva ska det til for??

Katrine  -  2009-01-08 19:43:01
Hvad er det der feder i denne opskrift?

Rasmus CJ  -  2008-12-16 12:47:33
Er nød til lige at advare: Feder meget. Ca. 280 Kalorier pr. 100 gram !

Newbie backer  -  2008-11-30 17:12:21
Hello ! prøv lige at fixe dejen! Den er jo helt gal!

Mascha  -  2008-07-21 17:43:33
Mums, har lige lavet den.. :-) Bare med jalapenos og lidt ekstra kød. Det smagte rigtigt godt! :-)

Joan  -  2008-07-06 19:43:22
Synes det er en rigtig fin opskrift, men man skal ihvert fald lave dobbelt portion til en bradepande. Så passer det med en fin tynd bund. Men ellers rigtig god:)

Per  -  2008-02-23 11:31:38
Selv en inkaneret fedtfattig hader spiste flere skiver af denne pizza, men vi var enige om at man dårligt kunne smage kødet, så mere kød eller helt undvære det.

  -  2007-11-29 11:01:40
meget god pizza uden salt

  -  2007-04-03 08:45:57
Forstår ikke hvorfor denne opskrift får så lav karakter. Det er den bedste pizza jeg har bagt længe. Husk at trykke dejen ud med våde finge, så den fylder hele bradepanden, så bli,r den bedst.

Sweetie  -  0000-00-00 00:00:00
Lækker hvis den peppes op med oregano, grøn peber og evt fl. tomater..

jytte  -  0000-00-00 00:00:00
brug halv grovmel.mætter mere