Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Maquechoux ( Indiansk Majsstuvning )

Maquechoux ( Indiansk Majsstuvning ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Løse majs

Ukendt oprindelseslandKilde : Go Cajun

Indsendt :



Ingredienser:
1 1/2 l.løse majs
150 g.smør/margarine
1 tsk.Hickory Liquid Smoke (eller 150g baconfedt)
1 stortløg, finthakket
2 stilkeblegselleri, finthakket
1/2 grøn peber, finthakket
3 fedhvidløg
2 mellemstore tomater, flåede og hakket.
 Creole Seasoning efter smag
2 dl.hønsebouillon
2 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde. Tilsæt Hickory Liquid Smoke. Sauter løg, grøn peber, selleri og hvidløg . Bouillon tilsættes, derefter majs, tomater og Creole Seasoning og lad det koge ved middelvarme i 1 time. Der røres med jævne mellemrum . Til slut blendes majsen let med en stavblender ned i gryden og fløden tilsættes. Der smages til med Creole Seasoning.

Retten kan laves i større portioner og fryses, dog skal man ikke legere med fløde i den portion, der skal fryses.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7710 gange,
og udskrevet 133 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Skole  -  2008-03-11 11:02:46
Er det her indiansk?