Maquechoux (Indiansk Majsstuvning)

Maquechoux (Indiansk Majsstuvning), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Løse majs

Ukendt oprindelseslandKilde : Go Cajun

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 l.løse majs
150 g.smør/margarine
1 tsk.Hickory Liquid Smoke (eller 150g baconfedt)
1 stortløg, finthakket
2 stilkeblegselleri, finthakket
0.5 grøn peber, finthakket
3 fedhvidløg
2 mellemstore tomater, flåede og hakket.
 Creole Seasoning efter smag
2 dl.hønsebouillon
2 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde. Tilsæt Hickory Liquid Smoke. Sauter løg, grøn peber, selleri og hvidløg. Bouillon tilsættes, derefter majs, tomater og Creole Seasoning og lad det koge ved middelvarme i 1 time. Der røres med jævne mellemrum. Til slut blendes majsen let med en stavblender ned i gryden og fløden tilsættes. Der smages til med Creole Seasoning.

Retten kan laves i større portioner og fryses, dog skal man ikke legere med fløde i den portion, der skal fryses.





karakterer:
Opskriften er vist 9467 gange,
og udskrevet 168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-11 11:02:46
Er det her indiansk?