kyllingefilet, skåret I mindre stykker170 g. kyllingefilet, skåret I mindre stykker
125
g.
græsk yoghurt125 g. græsk yoghurt
2
fed
hvidløg, knust2 fed hvidløg, knust
1
spsk.
citronsaft1 spsk. citronsaft
1
spsk.
Eddike1 spsk. Eddike
1
tsk.
ingefær 1 tsk. ingefær
tandoori krydderi (kan købes i specialforretninger) tandoori krydderi (kan købes i specialforretninger)
salt salt
peber peber
Opskrift:
Rør alle ingredienserne til marinaden sammen og læg kyllingefileten i marinaden.
Mariner i køleskabet fra 12 til 24 timer, jo længere tid, jo mere mørt kød.
Hæld kylling og marinade over i et ildfast fad, steg i ca. ½ time ved 200 grader.
Dryp kyllingefileten med citronsaft, når den er stegt. Yougurten skiller lidt, når den kommer i ovnen, det betyder intet.
Serveres evt. med kogte bønner og broccoli.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(7 stemmer)
Opskriften er vist 45020 gange, og udskrevet 737 gange.
Kommentarer
Inger - 2016-07-24 21:25:23 Jeg prøvede at lave opskriften med kanin i stedet for kylling, da Fakta havde tilbud på sådan nogle kræ. Rigtig lækkert!
Skal kaninen i mindre stykker men med ryg og ben på og fulgte derefter bare opskriften... Dog fik det 1 time i ovnen, da jeg tænkte at det nok var nødvendigt pga. at kødet stadig sad på benene.
Hvis den skulle forbedres yderligere, så vil jeg tro, at det vil smage godt med en god karry i marinaden.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider