Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tandoori kylling

Tandoori kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :



Ingredienser:
170 g.kyllingefilet, skåret I mindre stykker
125 g.græsk yoghurt
2 fedhvidløg, knust
1 spsk.citronsaft
1 spsk.Eddike
1 tsk.ingefær
 tandoori krydderi (kan købes i specialforretninger)
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Rør alle ingredienserne til marinaden sammen og læg kyllingefileten i marinaden. Mariner i køleskabet fra 12 til 24 timer, jo længere tid, jo mere mørt kød.

Hæld kylling og marinade over i et ildfast fad, steg i ca. ½ time ved 200 grader. Dryp kyllingefileten med citronsaft, når den er stegt. Yougurten skiller lidt, når den kommer i ovnen, det betyder intet.

Serveres evt. med kogte bønner og broccoli.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 44274 gange,
og udskrevet 723 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Inger   -  2016-07-24 21:25:23
Jeg prøvede at lave opskriften med kanin i stedet for kylling, da Fakta havde tilbud på sådan nogle kræ. Rigtig lækkert! Skal kaninen i mindre stykker men med ryg og ben på og fulgte derefter bare opskriften... Dog fik det 1 time i ovnen, da jeg tænkte at det nok var nødvendigt pga. at kødet stadig sad på benene. Hvis den skulle forbedres yderligere, så vil jeg tro, at det vil smage godt med en god karry i marinaden.