Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingefilet Satay

Kyllingefilet Satay, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 kyllingfileter eller kyllingebryst
 limeskal samt saft
 chili efter behag
 lidt olie
 lidt tamari-soya
 
 Sauce:
2 dl.hønsebouillon
1 fedhvidløg
½ finthakket løg
3 spsk.peanutbutter
 lidt limesaft
 evt. lidt salt
 
Opskrift:
Bruges kyllingebryst, skal de skæres på langs i i alt 12 stykker på 2 bryster. Gnid dem med limeskal og –saft samt chili. Læg dem i marinade af soja og olie i ca. 1 time. Sæt dem på spid (1 stk. kylling pr. spyd). Beregn tre spyd pr. person som forret. Steg dem på grill eller hed pande hurtigt på begge sider. Kødet skal lige have en sprød skorpe og være saftigt.

Satay-sauce
kog de hakkede løg møre i hønsebouillonen sammen med det knuste hvidløg. Tilsæt peanutbutter og lad det koge jævnt. Tilsæt evt. lidt mere hønsebouillon, hvis saucen synes for fed. Saucen skal dog have en lidt cremet konsistens. Smag til med limesaft og evt. lidt salt. Serveres til kyllingespydene samt evt. et lille stykke lime


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (14 stemmer)

Opskriften er vist 24813 gange,
og udskrevet 501 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu