Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kyllingefilet i det grønne

Kyllingefilet i det grønne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kyllingefilet i det grønne, billede 4 Kyllingefilet i det grønne, billede 1 Kyllingefilet i det grønne, billede 2 Kyllingefilet i det grønne, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
1 tsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
1 dl. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
0.75 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Cognac 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.75 tsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
0.75 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Opvarm olien på en teflonpande og steg kyllingefiléterne gyldne på begge sider. Dæk til og steg ved svag varme til kødsaften er klar, 10-12 min.

Hak forårsløgene eller porren groft og kør dem sammen med persille, vand, kyllingefond, cognac eller æblejuice, kartoffelmel, sennep og salt i foodprocessoren til en fin puré. Hæld puréen i panden og kog den under omrøring, til den er jævn. Tag panden fra varmen og tilsæt citronsaften.

Anret kyllingefiléterne på et serveringsfad, hæld saucen over og servér straks.

Tips:

Til en variant med indisk præg kan du erstatte cognacen med æblejuice og citronen med lime. Tilsæt 1 tsk karry under trin 2. Gå i øvrigt frem som beskrevet. Servér med ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 42071 gange,
og udskrevet 476 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 3996 (951 kcal)
KJ pr. Pers. 999 (237 kcal)
Vægt ialt 1155 gram
Vægt pr. Pers. 288 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 345 KJ (82 kcal)
Protein 13.1 gram
Fedt 1.6 gram
Kulhydrat 3.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
spændende variation, pas på: vi brugte for meget citron