dådyrmørbrad (1 cm tykke stiver)6-800 g. dådyrmørbrad (1 cm tykke stiver)
250
g.
skalotteløg250 g. skalotteløg
1
rød peber i 2x2 cm. tykke tern1 rød peber i 2x2 cm. tykke tern
1
grøn peber i 2x2 cm. tykke tern 1 grøn peber i 2x2 cm. tykke tern
Marinade: Marinade:
Saften fra ½ citron Saften fra ½ citron
4
spsk.
salatolie4 spsk. salatolie
3
fed
presset hvidløg3 fed presset hvidløg
2
spsk.
sød soja 2 spsk. sød soja
Opskrift:
Marinaden røres sammen og hældes ud over kødet og trækker i køleskab i ca. 2 timer. Løgene blancheres 3-5 minutter og pilles. Peberfrugter renses og skæres ud.
Kød, løg og peberfrugt sættes skiftevis på grillspyd og steges i ovnen ved 225°C eller på grill i 20-25 minutter. Vendes jævnligt.
Serveringsforslag:
Kødet kan eventuelt lægges på fad kartofler, så saften går ned i kartoflerne. Hertil serveres frisk salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 20392 gange, og udskrevet 353 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider