Risklatter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
5 dl. Risengrød, kogt kold 1 dl. færdig risengrød vejer ca. 110 gram pr dl.
   
1 stort Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
   
  Tilbehør
Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
Syltetøj. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 3068 (730 kcal)
KJ pr. Pers. 767 (182 kcal)
Vægt ialt 689 gram
Vægt pr. Pers. 172 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 445 KJ (106 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 15.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)