Lammekoteletter med champignoner I

Lammekoteletter med champignoner I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 dobbelte lammekoteletter
0.5 tsk.salt
 groftkværnet peber
1 pakkefrossen hel spinat (450g.)
1 dl.Cremefraiche
 salt
 peber
 
Opskrift:
Den yderste del af fedtkanten skæres fri fra begge sider af koteletten. Steges samlet på højkant med fedtsiden nedad på en god varm pande 2-3 min. koteletterne lægges ned, drysses med salt og peber og brunes 1 min. på hver side. Koteletterne tages af panden.

Spinaten optøs ved jævn varme i en gryde uden låg, så noget af vandet kan fordampe. Creme fraiche røres i og spinaten smages til med salt og peber.

Spinaten fordeles i et ret tyndt lag i et ildfast fad. Koteletterne lægges evt. taglagt med fedtkanten øverst på spinaten.

Grilles på ovnens midterrille ved 275 grader 6-7 min afhængig af koteletternes tykkelse.

Serveres med små pillekartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 14695 gange,
og udskrevet 233 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-05-27 13:13:59
Hvor kommer champignonerne ind i billedet?

  -   2008-12-21 15:06:23
Ja,, det spørger jeg også om???? :)

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor er champignonerne?