Vegetarisk pastaret (Trangia)

Vegetarisk pastaret (Trangia), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 fedhvidløg
55 g.tørrede løg
30 g.tørrede champignon
115 g.frysetørrede ærter
1 lille dåse tomatpure
1 tsk.tørrede urter
1 spsk.oliven olie
255 g.pasta
30 g.parmasanost
 
Opskrift:
30 min før tilberedning opblødes løg og champignon i 300 ml vand.

Pastaen sætte i kog 20 min senere.

Steg hvidløg i olien i et par min. Tilsæt opblødte løg og champignon inkl. vandet.

Tilsæt urter og tomatpure og frysetørrede ærter og lad retten koge yderligere 3-5 min under oprøring.

Fjern gryden fra varmen og tilsæt lidt vand hvis nødvendigt for at opnå den rette konsistens.

Riv parmasanosten hen over pastaen - og en god omgang vildmarksmad er klar.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (9 stemmer)

Opskriften er vist 20397 gange,
og udskrevet 348 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Camilla  -  2008-07-24 08:22:56
Man kan vel godt bruge friske grøntsager?