Fisk med stærk sauce (Trangia)

Fisk med stærk sauce (Trangia), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.friskfanget eller tørret fisk (anykind)
 Olivenolie til stegning
2 tsk.Karry
2 tsk.cayenne- chillipeber
4 fedhvidløg
1 ds.koncentreret tomatpure
 Evt. sojasauce
5 dl.cremefraiche
 
Opskrift:
Svits krydderierne og hvidløg i olien. Tilsæt de øvrige ingredienser inkl. den dejlige nyfangede ørred ;-). Kog den op og server den forrygende varm.

Serveres med med ris og brød og kold fjeldvin til.

Det er en lille detalje man skal huske, det er at fløde og cremefraichen ikke er brugbar efter længere tid, udenfor køleskabet, men optil 3 dage kan godt gå an.





karakterer:
Opskriften er vist 12500 gange,
og udskrevet 281 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-18 15:42:46
Fantastisk lækker ret at kunne lave en af de første dage man er afsted på tur.