Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fisk med stærk sauce ( Trangia )

Fisk med stærk sauce ( Trangia ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.friskfanget eller tørret fisk (anykind)
 Olivenolie til stegning
2 tsk.carry
2 tsk.cayenne- chillipeber
4 fedhvidløg
1 ds.koncentreret tomatpure
 Evt. soyasauce
5 dl.cremefraishe
 
Opskrift:
Svits krydderierne og hvidløg i olien. Tilsæt de øvrige ingredienser inkl. den dejlige nyfangede ørred ;-). Kog den op og server den forrygende varm.

Serveres med med ris og brød og kold fjeldvin til.

Det er en lille detalje man skal huske, det er at fløde og cremefraichen ikke er brugbar efter længere tid, udenfor køleskabet, men optil 3 dage kan godt gå an.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 10533 gange,
og udskrevet 230 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kajakken  -  2011-10-18 15:42:46
Fantastisk lækker ret at kunne lave en af de første dage man er afsted på tur.