Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vildlaks i ovn

Vildlaks i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Vildlaks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 Vildlaks (ca 1000 gr.)
 Persille
1 Citron
 Groft køkken salt
 
 Sølvpapir
 
Opskrift:
Den optøede fisk renses (for skæl, finner, hoved og hale hvis disse sidder på) og skylles af. Fisken lægges på et stykke sølvpapir, gnides med salt både udenpå og indeni. Det halve af citronen presses over begge sider af fisken, og saften af den anden halvdel kommes indeni. Persillen skylles, stænglerne fjernes og fyldes i fisken. Et nyt stykke sølvpapir kommes over fisken og kanterne af de to stykker sølvpapir rulles sammen (op imod toppen af fisken), så der dannes en safttæt indpakning. Fisken bages i ca. 30 minutter midt i en 200 grader varm ovn.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på laks i ovn

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (112 stemmer)

Opskriften er vist 34479 gange,
og udskrevet 730 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu