Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Rødkålssalat

Rødkålssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Kål - Rødkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rødkålssalat, billede 4 Rødkålssalat, billede 1 Rødkålssalat, billede 2 Rødkålssalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Rødkål. rå
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
200 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
2 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
0.5 dl. Balsamico, mørk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 spsk. Ribsgele 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Rødkål, æbler og løg snittes fint og svitses i olie.

Eddike, ribsgelé, salt og peber tilsættes efter smag.

Inden servering blandes appelsinfileter og hakkede nødder i.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (44 stemmer)

Opskriften er vist 199820 gange,
og udskrevet 5527 gange.


Energi:
KJ total 10255 (2441 kcal)
KJ pr. Pers. 2563 (610 kcal)
Vægt ialt 2180 gram
Vægt pr. Pers. 545 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 470 KJ (112 kcal)
Protein 2.4 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 10.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Karen  -  2015-11-16 17:57:41
Der står svitses men ikke hvor længe?


  -  2008-12-09 20:06:09
Ellen. Jeg skal servere den på lørdag, smager den bedst kold eller varm til andebryst ?


Lene  -  2007-12-19 22:13:50
Hvor meget ribsgelé skal der tilsættes?


Joan  -  0000-00-00 00:00:00
det smager faktisk rigtig godt, har lavet det til mange forskellige retter-et hit hver gang


Cille  -  0000-00-00 00:00:00
lækkert med den sur-søde smag. Smager godt både varm og kold


Annette  -  0000-00-00 00:00:00
jeg er forvirret over smagen. Skal det smage sødt eller surt?


dorte  -  0000-00-00 00:00:00
man kan bruge appelsinsaft i dressingen og man kan også tilføje nogle røde sødtkogte tranbær. Det ser godt ud og smager fint, lidt bittert , i alt det søde