Rødkålssalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Rødkål. rå
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
200 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
2 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
0.5 dl. Balsamicoeddike, mørk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 spsk. Ribsgele 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 10255 (2441 kcal)
KJ pr. Pers. 2563 (610 kcal)
Vægt ialt 2180 gram
Vægt pr. Pers. 545 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 470 KJ (112 kcal)
Protein 2.4 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 10.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)