Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grillede krabbeklør med frisk kokos

Grillede krabbeklør med frisk kokos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Krabbekløer

Oprindelsesland : Australien

AustralienIndsendt :



Ingredienser:
800 g.krabbeklør
4 kokosnødder
1 bdt.frisk timian
2 fedhvidløg
1 alm. rød chili
1 bdt.mizuna el. rucolasalat
250 g.chalotteløg
4 dl.rødvin
1 dl.sukker
 salt
 peber, frisk fra kværn
 
Opskrift:
Chalotteløgene renses og koges i rødvin med sukker, salt og peber til de er møre ca. 20 min. og tages op. Rødvinen koges ind til den karamelliserer og de kogte løg vendes i. Krabbekløerne skylles grundigt og grilles i en forvarmet ovn ca. 10 min. Kokosnødderne flækkes, kødet tages ud og skæres i mindre stykker. Mizunasalaten skylles og vendes med friskhakket timian, knust hvidløg, finthakket chili, kokos og smages til med salt og peber. De varme krabbeklør bankes let med en hammer, så skallen flækkes, og anrettes på salaten. De lune løg lægges omkring, og der serveres straks. Alternativt kan "salaten" serveres separat i en flækket kokosnød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (21 stemmer)

Opskriften er vist 24006 gange,
og udskrevet 565 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Conny  -  2011-05-28 20:30:58
Der hvor vi bor, er der ingen fiskemand i miles omkreds, men krabbeklør kan købes frosne og forkogte - hvordan skal man behandle dem???