Lammeragout med svesker

Lammeragout med svesker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4-6 lammeculotter
 salt
 peber
150 g.svesker uden sten
4 dl.hønsebouillon
 meljevning
 
 tilbehør
 ris
 persille
 
Opskrift:
Skær fedtet fra culotterne og steg dem et øjeblik i en stegegryde, til noget af fedtet er smeltet fra. Tag de stegte fedtstykker op kasser dem Skær resten af kødet i terninger og brun dem i det afsmeltede fedt. Tilsæt bouillon og smag til med salt og peber. Læg låg på og lad kødet somre i ca. 35 minutter ved svag varme. Tilsæt sveskerne og lad dem koge med i 10 minutter.

Skum ragouten for fedt og jævn den let med meljævning. Smag til med salt og peber og server lammeragouten med løskogte ris og et drys persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6666 gange,
og udskrevet 113 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu