Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalvelever med krydret kartoffelmos

Kalvelever med krydret kartoffelmos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.kalvelever i tynde skiver
 salt
 peber
 smør og rapsolie
 
 Mos:
1 kg.kartofler
 salt
 peber
1 rød peber
2-3 forårsløg
 yoghurt
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i usaltet vand, ca 20 minutter. Mos kartoflerne evt. med elpisker, og rør lidt yoghurt i. Tilsæt rød peber og forårsløg i terninger og smag mosen til med salt og peber.

Drys leverskiverne med salt og peber og steg dem sprøde og gyldne i brusende fedtstof på en pande, de skal have ca 2 minutter på hver side, dog lidt afhængig af tykkelsen.

Server kalveleveren med kartoffelmosen til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 15421 gange,
og udskrevet 427 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

tove  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig god