Røget andebryst med rødbede/ peberrodssalat

Røget andebryst med rødbede/ peberrodssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 røget andebryst
1 rødbede bagt på salt
1 spsk.frisk høvlet peberrod
1 dl.creme fraiche 38%
 salt
 peber
 citronsaft
1 frisk skrællet gurkemejerod
½ skalotteløg
½ dl.hvidvin
1 lille fed hvidløg
 
Opskrift:
Andebryst brunes af krydderes og steges let rosa i ovnen.

Rødbeden skæres i pæne små tern og vendes med let piskes creme fraiche, peberrod smages til med citronsaft, salt, peber.

Hvidløg, skalotteløg og gurkemeje sauteres let af og nedkoges med hvidvin biendes med en skefuld creme fraiche 38%.


karakterer:
Opskriften er vist 21260 gange,
og udskrevet 416 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu