Paprikakylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits bacontern til de er gyldne, tages af og gemmes til senere.
Del kyllingen i ca. 8 dele og brun den i baconfedtet tilsat lidt smør, tages af. Svits finhakket skalotteløg og knust hvidløg til løgene er klare. Tilsæt paprika og brun det lidt med, inden tomatpuré, citronsaft og bouillon hældes ved. Kog saucen igennem og smag den til med salt. Læg kyllingestykkerne tilbage i gryden. Lad retten koge ved svag varme under låg i ca. 30-35 minutter. Spæd evt. lidt bouillon ved under stegningen. Skær de rensede champignoner i skiver og svits dem let i smør. Tilsættes retten ca. 10 minutter før den er færdig sammen med halvdelen af baconternene og fløde. Varm baconstykkerne og drys dem over anretningen. |
|
Opskriften er vist 65450 gange,
og udskrevet 1094 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Kasper - 2007-02-28 17:34:31 Super ret! Relativ nem og billig og er altid et hit, selv med kræsne børn der ikke vil have kogte grøntsager. Hele kyllinger kan med fordel erstattes med kyllingelår. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne