Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Paprikakylling

Paprikakylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Paprikakylling, billede 4 Paprikakylling, billede 1 Paprikakylling, billede 2 Paprikakylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Bacon i tern
   
1600 gram Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
5 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1.5 spsk. Paprika, edelsuss
70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 tsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
500 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Svits bacontern til de er gyldne, tages af og gemmes til senere.

Del kyllingen i ca. 8 dele og brun den i baconfedtet tilsat lidt smør, tages af.

Svits finhakket skalotteløg og knust hvidløg til løgene er klare. Tilsæt paprika og brun det lidt med, inden tomatpuré, citronsaft og bouillon hældes ved. Kog saucen igennem og smag den til med salt.

Læg kyllingestykkerne tilbage i gryden. Lad retten koge ved svag varme under låg i ca. 30-35 minutter. Spæd evt. lidt bouillon ved under stegningen.

Skær de rensede champignoner i skiver og svits dem let i smør. Tilsættes retten ca. 10 minutter før den er færdig sammen med halvdelen af baconternene og fløde.

Varm baconstykkerne og drys dem over anretningen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (25 stemmer)

Opskriften er vist 52560 gange,
og udskrevet 934 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 14643 (3486 kcal)
KJ pr. Pers. 3660 (871 kcal)
Vægt ialt 2956 gram
Vægt pr. Pers. 739 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 495 KJ (117 kcal)
Protein 7.3 gram
Fedt 9.3 gram
Kulhydrat 1.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kasper  -  2007-02-28 17:34:31
Super ret! Relativ nem og billig og er altid et hit, selv med kræsne børn der ikke vil have kogte grøntsager. Hele kyllinger kan med fordel erstattes med kyllingelår.