Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Paprikakylling i skarp sauce

Paprikakylling i skarp sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Indonesien

IndonesienIndsendt :



Ingredienser:
50 g.glasnudler
1 STEGT kylling, ca. 1000 gram
3 grønne peberfrugter
2 fedhvidløg
1 stortløg
1 spsk.madolie
1 tsk.sambal olek
 saften af 1 citron
3 spsk.soja
2 tsk.sukker
1 3/4 dl.vand
 salt
 peber
 
Opskrift:
Læg glasnudler i blød i 10 minutter i varmt vand. Skær kyllingekødet fra kyllingen, og skær det i strimler.

Peberfrugterne vaskes, udkernes og skæres i strimler. Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. Tag glasnudlerne op af vandet, lad dem dryppe godt af og skær dem i korte stykker.

Varm olien i en gryde og lad løg og hvidløg stege klare. Rør sambal olek i og tilsæt så kødstrimler og peberfrugtstrimler sammen med citronsaft, soja, sukker og vand. Smag til med salt og peber. Bring det hele i kog. Vend glasnudlerne i og lad alt snurre for svag varme i 5 minutter.

Server retten meget varm med løse ris til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11728 gange,
og udskrevet 200 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu