Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pizzasovs

Pizzasovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Pizzasovs, billede 4 Pizzasovs, billede 1 Pizzasovs, billede 2 Pizzasovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 ds.hakkede tomater
1 spsk.olivenolie
1 tsk.oregano
4 bladebasilikum, frisk
1 fedhvidløg
 salt
 
Opskrift:
Det hele blendes sammen, skal ikke koges op.

Der bliver til 2-3 bradepander.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (25 stemmer)

Opskriften er vist 54633 gange,
og udskrevet 849 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

cowfoot  -  2012-03-07 12:49:06
helt klart friske tomater, men erstat den ene med 50gr soltørrede tomater, det gør også sovsen tykkere som fam. pedersen gerne vil have!

Keld Christensen  -  2008-06-20 10:15:15
Jeg forstår slet ikke hvorfor folk laver hjemmelavet tomatsovse og supper, og bruger dåsetomater... det samger helt klart bedre med friske tomater, for en dåse tomater, bruges 5 mellemstore tomater (ca500g) smagen bliver mere frisk og helt himmelsk... ;)

Brian M  -  0000-00-00 00:00:00
ja man kan godt bruge tøret basilikum ca 2 tske

Casper  -  0000-00-00 00:00:00
Kan man bruge tørret basilikun i stedet?

fam. Pedersen  -  0000-00-00 00:00:00
det er nemmere at bruge tomatpuré det bliver ikke nær så flydende