Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Ovnstegt lammekølle

Ovnstegt lammekølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 kg.lammekølle
 salt
 peber
1-2 fedhvidløg
Opskrift:
Ovnen tændes på 175° C. Lammekøllen drysses med salt, peber og det pressede hvidløg. Lægges i et ildfast fad med vand i bunden eller steges i stegepose. Steges i 1 1/2 - 2 timer på nederste ovnrille. Lammekøllen har bedst af at stå i 10 min. (tildækket), inden den skæres ud.

Det synlige fedt skæres væk. Kan serveres som i Grækenland med citronbåde. Kan også serveres med syltede agurker. Resten af lammekøllen kan bruges til pålæg eller fryses.

Tips:

Provencekrydderi kan drysses på inden stegningen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (12 stemmer)

Opskriften er vist 20418 gange,
og udskrevet 487 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2008-05-08 17:08:05
Denne opskrift er simpel, men samtididg fantastisk! især for alle lammekøds elskere...