Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hofgryde

Hofgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hofgryde, billede 4 Hofgryde, billede 1 Hofgryde, billede 2 Hofgryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 g.flæskesmåkød
250 g.champignoner
50 g.margarine
1 tsk.salt
1 tsk.paprika
1 dl.vand
1 ds.flåede tomater m/væde
2 dl.piskefløde
1 ds.små grønne bønner
 
Opskrift:
Kødet brunes. Champignonerne svitses og hældes i gryden til kødet. Krydderier, vand og tomatsaften tilsættes. Retten småsteger 3/4 time. Tomater og fløde hældes i. Retten koger igennem, smages til og jævnes evt. (kartoffelmel med vand) Bønner u/væde fordeles i gryden og varmes igennem.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (23 stemmer)

Opskriften er vist 53314 gange,
og udskrevet 1236 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2020-02-17 18:34:10
+ bacon,cocktailpølser og rød peber + majs og løg

Nielsen  -  2019-02-05 18:14:16
Jeg har aldrig hørt om jævning af såre med kartoffelmel det bruger man da til grød

Hjørdis Johansen  -  2013-07-16 09:46:33
Jeg tilsætter bacon, som jeg først svitser for at bruge fedtet til svinekødet. Tilsæt evt.Presset hvidløg og hvidvin efter smag, så er det en god sommerret. Velbekomme

Diana  -  2013-01-15 15:50:44
Vi får den altid med ris, det er nu også lækkert:-)

Hjørdis Johansen  -  2011-10-25 15:21:43
Steg i hvidløgsolie. tilsæt godt med hvidløg og vin efterbehag, bacon og cocktailpølser evt. lidt spidskommen. kort og godt sæt dit eget præg på retten. Serveres med din favorit pasta. Bon appetit