Hjortebøffer med sherrysauce

Hjortebøffer med sherrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Diverse hjort

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 hjortebøffer
30 g.smør
0.5 tsk.salt
 peber
2.5 dl.oksebouillon
0.5 dl.tør sherry
1.5 dl.fløde
1.5 tsk.majsstivelse
2 tsk.friskhakket rosmarin eller 1 tsk. tørret rosmarin
0.5 tsk.salt
 peber
 kartofler
 
 Smørstegte tyttebær:
300 g.tyttebær
15 g.smør
1 dl.sukker(evt. 1.5 dl)
 
Opskrift:
Bøfferne brunes i smør, drysses med salt og peber og steges 2-3 min på hver side. Bøfferne tages af panden.

Panden koges af med bouillon og sherry. Fløden røres med majsstivelse og røres i. Koges igennem. Smages til med rosmarin.

Smørstegte tyttebær:
Tyttebærrene svitses på panden i smør til de begynder at blive bløde (10-15 min.). Tilsættes sukker og varmes igennem, til det er karamelliseret. Serveres med hvide og brune kartofler





karakterer:
Opskriften er vist 25477 gange,
og udskrevet 764 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-11-12 11:42:37
Bør være bøffer skåret af filet eller mørbrad