Kalvekoteletter med ruccola salat og suce med røde peberfrugter

Kalvekoteletter med ruccola salat og suce med røde peberfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 kalvekoteletter
2 skalotteløg
2 røde peberfrugter
5 dl.kalvefond eller -bouillon
25 g.koldt smør
2 kvistefrisk timian - eller 1 tsk. tørret
100 g.ruccola-salat
2 spsk.olivenolie til stegning
 Salt
 friskkværnet peber
4 bagekartofler
 
Opskrift:
Sæt de 4 kartofler i en 180o varm ovn og bag dem over 1 time.

Når der er gået ca 3/4 time efter at kartoflerne er sat ind, varmes olie på en stegepande og koteletterne brunes på begge sider. Krydr med salt og peber, sæt varmen lidt ned og lad koteletterne stege videre ca. 4-5 minutter. Lad dem hvile tildækket ca. 5 minutter inden servering.

Skær løg og peberfrugter i mindre stykker og sautér dem i lidt smør på panden. - Tilsæt kalvefond (bouillon) og lad det hele simre ca. 3 minutter. - Rør så smør og timianblade i.

Arranger saucen på ruccola-salaten og anbring til sidst koteletten på tallerken sammen med bagekartoffel.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8887 gange,
og udskrevet 200 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu