Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalvekoteletter med bagte rødløg

Kalvekoteletter med bagte rødløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Urte blanding
50 g.daggammelt franskbrød uden skorpe
25 g.blødt smør
1 1/2 dl.små persillekviste
1 lille fed hvidløg
50 g.rødløg i kvarte
1/2 spsk.dijonsennep
3/4 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 Bagte rødløg
300 g.rødløg i kvarte, 6 stk.
25 g.smeltet smør
1/2 tsk.sukker
 
 
6 kalvekoteletter uden ben (a ca. 150 g)
25 g.smør
1/2 tsk.groft salt
 
 Sauce
2 1/2 dl.kalvebouillon
2 1/2 dl.Karolines grundsauce med mælk
4 tsk.dijonsennep
2 tsk.saucejævner
3/4 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 evt. kulør
 
 Tilbehør:
1 1/2 kg.kartofler
1/2 dl.persilledrys
 
Opskrift:
Urteblanding:
Kom franskbrød og de øvrige ingredienser i en foodprocessor/hurtighakker. Hak det ved hurtigste hastighed i ca. 15 sek. eller til løg og persille er finthakket. Sæt blandingen tildækket i køleskabet.

Bagte rødløg:
Læg løgene i ét lag i et lille, ovnfast fad (ca. 13 x 24 cm). Skær evt. store løg i 1/8. Dryp smeltet smør over løgene og drys med sukker. Stil fadet på en bageplade og bag løgene nederst i ovnen.

Kalvekoteletter:
Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun koteletterne ad 2 gange, ca. 1/2 min. på hver side og ved kraftig varme. Gem stegeskyen. Drys koteletterne med salt og dæk dem med urteblandingen. Læg koteletterne i et ovnfast fad (ca. 17 x 29 cm). Flyt bagepladen med løg op øverst i ovnen efter ca. 20 min. Stil fadet med koteletterne ind ved siden af løgene og bag færdig i ca. 10 min. eller til overfladen på koteletterne er let gylden.

Sauce:
Kom kalvebouillon i panden med stegesky. Bring bouillonen i kog og tilsæt grundsauce og dijonsennep. Bring atter saucen i kog og kog den ca. 2 min. under omrøring. Tilsæt saucejævner, stadig under omrøring, og kog saucen i ca. 2 min. Smag til med salt og peber og tilsæt evt. kulør.

Bagetid:
Sæt fadet med løg i en kold ovn. Indstil på 250 grader C og bag i ca. 1/2 time


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12699 gange,
og udskrevet 350 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu