Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Gratineret kalvekoteletter

Gratineret kalvekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 kalvekoteletter
1 spsk.olivenolie
 salt
 peber
100 g.emmenthaler
1 æg
2 spsk.creme fraiche 18%
1 spsk.hakket persille
1 tsk.stødt chili peber
4 tynde skiver spegeskinke
 


Opskrift:
Koteletterne brunes på begge sider. Krydres med salt og peber og lægges i et ovnfast fad. Ost, æg, creme fraiche, persille og krydderier røres sammen. Skinken lægges på koteletterne og osteblandingen fordeles over. Stilles i ovnen ved 225 grader på midterste ovnrille i 15-20 minutter. Serveres med ris eller kartofler, samt grønsager eller en spændende salat.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16547 gange,
og udskrevet 613 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Conny  -  2010-08-18 22:31:46
Koteletterne bør ikke i ovenen i 15-20 min. Hellere max. 8-10 min. 200 gr. efter porerne er lukkede og efter de er krydret med de krydderier man kan li, inden de sættes i ovnen. Så bliver de dejlige saftige.

anne  -  0000-00-00 00:00:00
God, især med parmaskinke istedet...