Gratineret kalvekoteletter

Gratineret kalvekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kalvekoteletter
1 spsk.olivenolie
 salt
 peber
100 g.emmentaler
1 æg
2 spsk.cremefraiche 18%
1 spsk.hakket persille
1 tsk.stødt chili peber
4 tynde skiver spegeskinke
 
Opskrift:
Koteletterne brunes på begge sider. Krydres med salt og peber og lægges i et ovnfast fad. Ost, æg, cremefraiche, persille og krydderier røres sammen. Skinken lægges på koteletterne og osteblandingen fordeles over. Stilles i ovnen ved 225 grader på midterste ovnrille i 15-20 minutter. Serveres med ris eller kartofler, samt grønsager eller en spændende salat.





karakterer:
Opskriften er vist 18799 gange,
og udskrevet 639 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-08-18 22:31:46
Koteletterne bør ikke i ovenen i 15-20 min. Hellere max. 8-10 min. 200 gr. efter porerne er lukkede og efter de er krydret med de krydderier man kan li, inden de sættes i ovnen. Så bliver de dejlige saftige.

  -   2005-01-01 01:01:01
God, især med parmaskinke istedet...