Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kalvekoteletter med sauce (imperiale)

Kalvekoteletter med sauce (imperiale), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 kalvekoteletter a ca. 150 gr per stk
1/2 hovedspidskål
1 bdt.(lille) vild brøndkarse
 olivenolie
 salt
 peber
 
 sauce:
 balsamico
 parmesanost
 
 
 


Opskrift:
Varm en stegepande op. Kom lidt olie i panden. Steg koteletterne gyldne på begge sider ved god varme. Steg dem videre 3-4 minutter afhængig af tykkelsen. Tag dem af panden og lad dem hvile tildækket 5 minutter før serveringen.

Hæld evt overskydende fedtstof fra panden. Kog panden af med balsamico. Hæld straks balsamicoen over i en gryde. Stil gryden ved svag varme og kom den revne parmesanost i lidt ad gangen til osten har jævnet eddiken. Smag til med salt og peber.

Tør panden af. Varm den op og hæld lidt olie i. Skær det træede stykke af brøndkarsestilkene. Skær stokken bort fra spidskålen. Rist først spidskålen i olivenolie kom derefter brøndkarsen ved og rist lidt videre til begge grøntsager er faldet lidt sammen. Krydr med salt og peber.

Server med straks til kødet og saucen.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11645 gange,
og udskrevet 129 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu