Kalvekoteletter med sauce (imperiale)

Kalvekoteletter med sauce (imperiale), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kalvekoteletter a ca. 150 gr per stk
0.5 hovedspidskål
1 bdt.(lille) vild brøndkarse
 olivenolie
 salt
 peber
 
 sauce:
 balsamico
 parmesanost
 
 
 
Opskrift:
Varm en stegepande op. Kom lidt olie i panden. Steg koteletterne gyldne på begge sider ved god varme. Steg dem videre 3-4 minutter afhængig af tykkelsen. Tag dem af panden og lad dem hvile tildækket 5 minutter før serveringen.

Hæld evt overskydende fedtstof fra panden. Kog panden af med balsamico. Hæld straks balsamicoen over i en gryde. Stil gryden ved svag varme og kom den revne parmesanost i lidt ad gangen til osten har jævnet eddiken. Smag til med salt og peber.

Tør panden af. Varm den op og hæld lidt olie i. Skær det træede stykke af brøndkarsestilkene. Skær stokken bort fra spidskålen. Rist først spidskålen i olivenolie kom derefter brøndkarsen ved og rist lidt videre til begge grøntsager er faldet lidt sammen. Krydr med salt og peber.

Server med straks til kødet og saucen.





karakterer:
Opskriften er vist 13802 gange,
og udskrevet 155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu