Kalvekoteletter braiseret med pastinak og sweet potatoes

Kalvekoteletter braiseret med pastinak og sweet potatoes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
10 kalvekoteletter á 130 g
1500 g.blandet sweet potatoes, pastinak og pære
2 spsk.frisk timian
2 fedhvidløg
2 citroner
0.5 dl.olivenolie
 salt
 peber
 
 Karry creme:
5 dl.yoghurt naturel
1 løg
1 spsk.karry
 salt
 peber
 limesaft
 
Opskrift:
Mariner koteletterne i olie, hakket timian, hvidløg og revet citronskal, salt og peber i ca. 1 times tid. Skær grønt og frugt i store stykker. Vend den resterende marinade fra kødet over grøntsager, krydder med salt og peber. Forsteg grønsagerne til de er let møre. Læg dem i bunden af en bradepande. Læg koteletterne oven på. Steg i ovnen ved 250 grader i ca. 15 min.

Karrycreme:
Skræl og snit løg. Sauter løget i lidt olie, tilsæt karry og brænd den let. Afkøl og tilsæt yoghurten. Smag til med salt og peber og limesaft.





karakterer:
Opskriften er vist 11250 gange,
og udskrevet 323 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-10-16 11:46:40
det er vel ikke heeelt braisseret?