Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalvekoteletter braiseret med pastinak, sweet potatoes og pære

Kalvekoteletter braiseret med pastinak, sweet potatoes og pære, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
10 kalvekoteletter á 130 g
1,5 kg.blandet sweet potatoes, pastinak og pære
2 spsk.frisk timian
2 fedhvidløg
2 citroner
1⁄2 dl.olivenolie
 salt
 peber
 
 Karry creme:
1⁄2 l.yoghurt naturel
1 løg
1 spsk.karry
 salt
 peber
 limesaft
 
 
 
Opskrift:
Mariner koteletterne i olie, hakket timian, hvidløg og revet citronskal, salt og peber i ca. 1 times tid. Skær grønt og frugt i store stykker. Vend den resterende marinade fra kødet over grøntsager, krydder med salt og peber. Forsteg grønsagerne til de er let møre. Læg dem i bunden af en bradepande. Læg koteletterne oven på. Steg i ovnen ved 250 grader i ca. 15 min.

Karrycreme:
Skræl og snit løg. Sauter løget i lidt olie, tilsæt karry og brænd den let. Afkøl og tilsæt yoghurten. Smag til med salt og peber og limesaft.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10005 gange,
og udskrevet 294 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2013-10-16 11:46:40
det er vel ikke heeelt braisseret?