Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Æggesøbe

Æggesøbe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

HøjtidHvide Tirsdag

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Æggesøbe, billede 4 Æggesøbe, billede 1 Æggesøbe, billede 2 Æggesøbe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
10 dl. Mørkt hvidtøl 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 flaske er 33 cl. eller 3.3 dl.
   


Opskrift:

Æggeblommer og sukker piskes hivde.
Mel og mælk røres i.

Øllen koges op, og når det bruser hældes æggeblandingen i, og koges med et øjeblik.

Retten spises - søbes - med ske




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (17 stemmer)

Opskriften er vist 34299 gange,
og udskrevet 168 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu