Æggesøbe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
50 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
10 dl. Mørkt hvidtøl 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 flaske er 33 cl. eller 3.3 dl.
   
Energi:
KJ total 6300 (1500 kcal)
KJ pr. Pers. 1575 (375 kcal)
Vægt ialt 1710 gram
Vægt pr. Pers. 427 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 368 KJ (87 kcal)
Protein 1.9 gram
Fedt 1.9 gram
Kulhydrat 14.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)