Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Helstegt dyreryg med spinatruller, mandelkroketter og vildtsky

Helstegt dyreryg med spinatruller, mandelkroketter og vildtsky, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Rådyrryg - Dyreryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1.5-2 kg.dyreryg
 
2.5 kg.kartofler
2 æg
200 g.smør
200 g.finthakket mandler
 
750 g.spinat
50 g.margarine
3 dl.piskefløde
 filodej
 
 Sauce:
 Afpuds fra dyreryggen
 urter som porre løg persillerod gulerødder.
 
2 laurbærblade
1 tsk.hel sort peber
1 tsk.timian
3 cl.brandy
1 l.vildtbouillon
 evt.maizena
 
2 spsk.honning
 brombær
 
Opskrift:
Dyreryg:
Dyreryggen efterses / afpudses for sener og brunes på panden eller sættes i en 250°c varm ovn i ca.5 min. Sæt dem på en bradepande, krydr med salt og peber og steg den i ovnen i 25- 30 min. Alt afhængig af tykkelsen. Lad den trække med filetsiderne nedad i min. 20 min. Når den er færdig skæres filetterne fra benet og trancheres i tynde skiver.

Mandelkroketter:
Kartoflerne skrælles og koges ud i vand uden salt, mos kartoflerne og tilsæt æg, smør og salt og peber. Form mosen som propper og vend dem i et helt pisket æg og rul dem derefter i fint hakkede mandler. De steges i margarine på panden til mandlerne er gyldne.

Spinatruller:
Spinat skylles i flere hold vand og skæres fint. Sauter det på panden i lidt margarine og lad det dampe fri for væde. Tilsæt piskefløde og lad det koge ind. Jævn evt. med lidt maizena. Lad det køle af. Læg lidt spinatcreme på et stykke filodej og pak det ind som en rulle. Læg dem på en bradepande og varm dem før servering.

Vildt sky:
Afpuds og urter brunes kraftigt af, laurbærblade, sort peber og timian tilsættes, og der flamberes med Brandy. Tilsæt vildtbouillon og lad det koge igennem. Skum jævnligt. Lad det koge ned til passende kraftig smag og jævn saucen med maizena. Smelt lidt honning i en gryde og kom lidt bær i og lad det småsimre. Læg det hen over kødskiverne som garniture.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16406 gange,
og udskrevet 699 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu