Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Chill con carne med salsa

Chill con carne med salsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
150 g.sorte bønner eller 2 ds. kidneybønner i saltlage
500 g.hakket oksekød
1 hakket løg
2 fedhvidløg, hakket
1 spsk.paprika
1 tsk.kakao
½ tsk.spidskommen
4 heletørrede chilier
1 ds.hakkede tomater
2 dl.bouillon
 salt
 peber
 
 Salsa:
4 tomater
1 avocado
1 spsk.limesaft
2 fintsnittede forårsløg
1 lillerødløg i smalle både
 salt
 peber
1 lille bdt. Koriander, friskhakket
 
Opskrift:
Læg bønnerne i blød natten over, kasser vandet, og kog bønnerne møre i letsaltet vand i 35 minutter (bruger du kidneybønner fra dåse, skal de blot skylles godt i koldt vand).

Brun kød, løg og hvidløg i lidt olie i en gryde. Krydr med paprika, kakao og spidskommen, tilsæt chili, tomat og bouillon, og lad det koge 10 minutter ved middelvarme, fjern chilierne, når retten er tilpas stærk.

Tilsæt de kogte bønner, kog op og smag til med salt og peber.

Salsa:
Halver tomaterne, fjern kernerne, og skær kødet i små tern. Skær avocadokødet i små tern, og dryp med limesaft. Bland tomat, avocado, forårsløg og rødløg og smag til med salt, peber og koriander.

Server lune tortillaer, evt. drysset med cheddarost, og lidt creme fraiche til.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10276 gange,
og udskrevet 243 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu