Kødboller i thaikarry med cashewnødder
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Thailand Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Form kødet til små kødboller ca. 32 stykker, brun dem grundigt i lidt olie på en pande, og læg dem til side.
Rist karrypastaen i lidt af kokosmælken, til det begynder at dufte. Tilsæt kødboller, resten af kokosmælken, limeblade, rødløg i både samt cashewnødder, og lad det simre i 6 minutter. Kom sukkerærterne ved, kog endnu 1 minut og smag til med fishsauce og en anelse sukker. Drys evt. med friske mynteblade og server med ris. |
|
Opskriften er vist 55445 gange,
og udskrevet 1354 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer pia oesten - 2013-05-01 07:34:45 Rigtigt laekkert,den er vaerd at proeve,jeg kom en lille smule mere karrypasta i ,brugte den groenne karrypasta ,super ret :) Kit - 2011-07-11 20:41:09 Det lyder rigtig godt. Det kommer i min bruger kogebog til en senere lejlighed Lammegade16 - 2007-10-11 20:10:34 Smagte godt, men svinekød var ikke det optimale valg. Vi tror at fjerkræ eller rejer ville have virket bedre. Ville også være god som vegetarret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne