Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Lam på spyd med couscous-salat

Lam på spyd med couscous-salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket lammekød
1-2 fedhvidløg, knust
1 æg
½ tsk.stødt kanel
¼ tsk.stødt allehånde
½ dl.mynte, friskhakket
 salt
 peber
 olie til stegning
 
 Salat:
3 dl.couscous
3 dl.vand
1 dl.lyse rosiner
½ dl.pinje- og/eller pistaciekerner
2 spsk.olivenolie
2 spsk.citronsaft
½ agurk
3 storetomater
3 forårsløg fintsnittede
1 lille bdt. Dild, hakket
1 bdt.frisk mynte
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bland kødet med hvidløg, æg, kanel, allehånde, mynte, salt og peber. Form farsen til 8 lige store kødboller, sæt dem på spyd og steg dem ca. 10 minutter ved middel varme, vend dem jævnligt.

Kom couscous i kogende vand, sluk for varmen, og lad det trække 5 minutter under låg. Smuldr couscousgrynene løse, og bland med rosiner, pinje- og pistaciekerner, olivenolie og citronsaft. Skræl agurken, fjern kernerne, og skær den i tern. Fjern kernerne fra tomaterne, og skær kødet i tern. Bland agurk, tomat, forårsløg og hakkede krydderurter med couscous, og smag til med salt og peber. Server ristede pitabrød til.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8086 gange,
og udskrevet 224 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu