Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Lammeschnitzler med halve bagte kartofler og agurk i yoghurtcreme

Lammeschnitzler med halve bagte kartofler og agurk i yoghurtcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 lammeschnitzler, ca 3-400 g.
6 bagekartofler
2 tsk.rasp- eller olivenolie
 salt
 peber
½ tsk.tørret rosmarin eller timian
1 agurk
3 dl.yoghurt
1 fedhvidløg finthakket
 godt brød
 
Opskrift:
Bagte kartofler:
Vask kartoflerne grundigt. Halver dem og læg dem på en bageplade. Skær 2-3 snit i hver kartoffel på den flade side. Smør halvdelen af olien på kartoflerne med en pensel og drys derpå salt, peber og den tørrede rosmarin eller timian over. Bag kartoflerne ved 200 grader i ca. 1 time

Agurk i yoghurtcreme:
Halver agurken og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurken i skiver på ca ½ cm.’s tykkelse. Smag yoghurten til med salt, peber og hvidløg. Vend agurkeskiverne i yoghurten. Varm resten af olien op på en pande og steg lammeschnitzlerne i ca 4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.

Spis retten med masser af godt brød.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6558 gange,
og udskrevet 155 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu