Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Lammeschnitzler med ovnbagte tomater

Lammeschnitzler med ovnbagte tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 lammeschnitzler
 salt
 peber
 fedtstof til stegning
 
¼ kg.cherrytomater
2 spsk.olivenolie
1 spsk.flydende honning
1 spsk.rød vineddike
1 skalotteløg, finthakket
 lidt chili, finthakket
 salt
 peber
 


Opskrift:
Ovnbagte tomater: Kom tomaterne i et ovnfast fad. Bland de øvrige ingredienser og hæld det over tomaterne. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 18-20 minutter. Krydr kødet med salt og peber og steg det 3-4 minutter på hver side. Server schnitzlerne med tomaterne og kogte kartofler

Tips:

Hvis der skal fløde i en ret, hvor der også er vin, skal vinen koges godt ind, før fløden tilsættes til sidst



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13858 gange,
og udskrevet 284 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu