Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rullesild med karrykartofler

Rullesild med karrykartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 sildefiletter (ferske sild).
1 tsk.salt.
½ bdt.dild.
 
 Kogelage:
 dl.vand.
 dl.eddike.
1 tsk.salt.
2 tsk.sukker.
7 hele hvid peber.
7 hele allehånde (let knust).
1 stortlaurbærblad.
 
 Karry kartofler:
1 kg.kogte/afkølede kartofler - skåret i skiver.
150 g.mayonaise.
4 spsk.creme fraiche 18%.
2 spsk.citronsaft.
3 spsk.fint revet løg.
3 spsk.karry (eller efter smag).
 Salt.
 Peber.
 
 Pynt:
 Rød peberfrugt.
 Dild.
 
Opskrift:
Rullesild:
De skyllede sildefileter lægges med kødsiden opad - strøs med salt, og 1 dildkvist lægges på hver filet. Fileterne rulles fast sammen fra hoved mod halen, lægges tæt sammen i ildfast fad eller gryde med sammenføjningen nedad. Ingredienserne til kogelagen blandes og får et opkog. Hældes derefter straks over silden. Dampes ved forvarmet ovn ca. 20 minutter ved 150 C eller i gryde ca. 8 minutter ved svag varme. Låg lægges over. Silden afkøles i lagen, må gerne trække 3-4 timer.

Karrykartofler:
Mayonaisen blandes med citronsaft og creme fraiche. Karry og revet løg tilsættes, smages til med salt og peber. Kartoflerne blandes med dressingen. Karrykartoflerne anrettes på fad og pyntes med en hel rød peberfrugt skåret i terninger. Ved siden af lægges de velafdryppede "rullesild", som pyntes med friske dildkviste.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6062 gange,
og udskrevet 158 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu