Bornholmer biksemad

Bornholmer biksemad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Røget sild

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Sildesiden

Indsendt :      Red :
Bornholmer biksemad, billede 4 Bornholmer biksemad, billede 1 Bornholmer biksemad, billede 2 Bornholmer biksemad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8-10 Sild røgede
800 g.Kartofler, kolde kogte
4 Løg i skiver
4 Tomater
 Margarine el. smør
 
Opskrift:
Sildene pilles meget omhyggeligt, alle benene skal væk. Smørret el. margarinen brunes, og løgringene steges til de er gyldne, hvorefter kartoflerne der er skåret i store tern blandes i, hvorefter det brases godt igennem. Til sidst blandes sildene og tomatskiverne i. Serveres med spejlæg.





karakterer:
Opskriften er vist 38882 gange,
og udskrevet 255 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Blev meget overrasket over hvor god den var