Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Bornholmer biksemad

Bornholmer biksemad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Røget sild

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Sildesiden

Indsendt :


Bornholmer biksemad, billede 4 Bornholmer biksemad, billede 1 Bornholmer biksemad, billede 2 Bornholmer biksemad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8-10 Sild røgede
800 g.Kartofler, kolde kogte
4 Løg i skiver
4 Tomater
 Margarine el. smør
 


Opskrift:
Sildene pilles meget omhyggeligt, alle benene skal væk. Smørret el. margarinen brunes, og løgringene steges til de er gyldne, hvorefter kartoflerne der er skåret i store tern blandes i, hvorefter det brases godt igennem. Til sidst blandes sildene og tomatskiverne i. Serveres med spejlæg.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (22 stemmer)

Opskriften er vist 34158 gange,
og udskrevet 226 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Peder  -  0000-00-00 00:00:00
Blev meget overrasket over hvor god den var