Kartofler, kolde kogte 800 g. Kartofler, kolde kogte
4
Løg i skiver 4 Løg i skiver
4
Tomater 4 Tomater
Margarine el. smør Margarine el. smør
Opskrift:
Sildene pilles meget omhyggeligt, alle benene skal væk. Smørret el. margarinen brunes, og løgringene steges til de er gyldne, hvorefter kartoflerne der er skåret i store tern blandes i, hvorefter det brases godt igennem. Til sidst blandes sildene og tomatskiverne i. Serveres med spejlæg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(22 stemmer)
Opskriften er vist 35024 gange, og udskrevet 236 gange.
Kommentarer
Peder - 0000-00-00 00:00:00 Blev meget overrasket over hvor god den var
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider